Lakipalvelut yksityisille

Riita- ja sopimusasiat

Lakiasiantuntijaan kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Erimielisyyksiä on syytä yrittää ratkaista ensin neuvotteluteitse. Jos tyydyttävää ratkaisua ei synny, avustamme myös oikeudenkäynnissä päämiehen etua ajaen.

Osaamisalueet: kiinteistökauppa, asunto-osakkeen kauppa, asuinhuoneiston vuokraus, kuluttajakauppa, urakkasopimukset, vakuutusriidat.

Perheasiat

Laadimme edunvalvontavaltakirjoja, avioehtoja, ositussopimuksia sekä alaikäisten lasten huoltoon, asumiseen, tapaamisoikeuteen ja elatukseen liittyviä sopimuksia.

Mikäli huoltajat eivät pääse yksimielisyyteen lapsen asioista, laadimme päämiehen puolesta hakemuksen käräjäoikeudelle. Käräjäoikeudessa asia etenee joko sovitteluun (osapuolten suostumuksella) tai käsitellään tavallisessa oikeudenkäyntimenettelyssä.

Perintöasiat

Neuvonnan lisäksi palveluihimme kuuluvat testamenttien laatiminen, perunkirjoitukset ja perinnönjakokirjan laatiminen.

Rikosasiat ja lähestymiskielto

Rikosasian vastaajan eli syytetyn tai epäillyn ja asianomistajan eli uhrin on hyvä ottaa yhteys lakimieheen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Meillä on kokemusta rikosasioiden hoitamisesta eri oikeusasteissa.

Hallintoasiat

Etkö ole samaa mieltä viranomaisen päätöksestä? Viranomaisen päätöksen liitteenä olevasta valitusosoituksesta näet, miten päätöksestä voi valittaa. Ota yhteyttä asian kartoittamiseksi. Olemme avustaneet lukuisissa asioissa viranomaisen päätöksen kumoamiseksi tai muuttamiseksi.

Tukenasi elämän eri tilanteissa.

Soita 050 331 0002

Ota yhteyttä

fiFinnish
%d bloggaajaa tykkää tästä: