Lakipalvelut yrityksille

Riita- ja sopimusasiat

Lakiasiantuntijaan kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Erimielisyyksiä on syytä yrittää ratkaista ensin neuvotteluteitse. Jos tyydyttävää ratkaisua ei synny, avustamme myös oikeudenkäynnissä päämiehen etua ajaen.

Avustamme ja neuvomme sopimusasioissa. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erityisesti koti- ja ulkomaan kaupan sopimuksista (mm. jälleenmyynti, kauppaedustus, franchising, lisensointi, alihankinta, yhteisyritykset, tutkimus ja kehitys, salassapito). Laadimme asiakirjat tai sopimukset tarvittaessa myös englannin kielellä.

Omistajaneuvonta

Yrityksen ja yrittäjän elämä ovat sidoksissa toisiinsa. Yrittäjän on hyvä varautua muutoksiin ennakoivalla tavalla. Kun yrityksen asiakirjat on laadittu huolella ja toiminnan jatkuvuudesta huolehdittu, muutostilanteista selvitään helpommin.

Avustamme ja neuvomme varautumisessa tulevaan, jotta riskit ja epävarmuudet saadaan minimoitua.

Teollis- ja tekijänoikeudet

Avustamme ja neuvomme tavaramerkkien, mallioikeuksien ja verkkotunnusten suojaamisessa ja puolustamisessa Suomessa, Euroopassa ja kansainvälisesti.

Palveluihimme kuuluu tavaramerkki- ja tekijänoikeussopimusten laatiminen. Sopimukset voivat olla yritysten välisiä tai esimerkiksi työnantajan ja työntekijän välisiä.

Rikosasiat

Rikosasian vastaajan eli syytetyn tai epäillyn ja asianomistajan eli uhrin on hyvä ottaa yhteys lakimieheen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Meillä on kokemusta rikosasioiden hoitamisesta eri oikeusasteissa.

Hallintoasiat

Avustamme ja neuvomme erilaisten hakemusten laadinnassa.

Etkö ole samaa mieltä viranomaisen päätöksestä? Viranomaisen päätöksen liitteenä olevasta valitusosoituksesta näet, miten päätöksestä voi valittaa. Ota yhteyttä asian kartoittamiseksi. Olemme avustaneet lukuisissa asioissa viranomaisen päätöksen kumoamiseksi tai muuttamiseksi.

Tukenasi yrityksen eri tilanteissa.

Soita 050 331 0002

Ota yhteyttä viestillä

fiFinnish
%d bloggaajaa tykkää tästä: